Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Fuel Cells and Hydrogen 2013-from Materials Research to Ramping up Production : Διεθνής εκδήλωση τεχνολογικών- επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα του τεχνολογιών του υδρογόνου και των κυψελών καυσίμου

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 21/3/2013

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών/τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των τεχνολογιών του Υδρογόνου και των Κυψελών Καυσίμου θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B), στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης Fuel Cells and Hydrogen 2013: from Materials Research to Ramping up Production το οποίο πραγματοποιείται στο Μπίρμινγκχαμ, Αγγλία μεταξύ 20-21 Μαρτίου 2013. Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τον οργανισμό Enterprise Europe Network Midlands, υπό την αιγίδα του Enterprise Europe Network, με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas. Το συνέδριο συγκεντρώνει πλήθος καταξιωμένων ομιλητών και επικεντρώνεται γύρω από:
  • την πρόκληση για αυτοκίνητα τροφοδοτούμενα με κυψέλες καυσίμου
  • την ανάγκη ανάπτυξης της κατάλληλης υποδομής ανεφοδιασμού των αυτοκινήτων
  • εφαρμογές κυψελών καυσίμου σε κτίρια
  • φορητές συσκευές (πχ φορτιστές) βασισμένες στην τεχνολογία κυψελών καυσίμου. Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα εστιάσει στο ευρωπαϊκό όραμα για το 2020 και τη σύνδεσή του με το αντίστοιχο των ΗΠΑ, της Κίνας, της Κορέας και της Ιαπωνίας. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και το συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ. Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου. Οι Έλληνες επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους καθώς και να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες με ενδιαφερόμενους από τον ευρωπαικό χώρο, μέσα σε ένα οργανωμένο πλαίσιο προκαθορισμένων συναντήσεων. Διαδικασία εγγραφής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως τις 8 Μαρτίου επικοινωνώντας με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, ώστε να λάβουν οδηγίες για την υποβολή του επιχειρηματικού-τεχνολογικού τους προφίλ και να προγραμματίσουν έγκαιρα τις κατ'ιδίαν συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Κόστος συμμετοχής Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή και στο συνέδριο. Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων θα υπάρξει ειδική προσφορά στην διαμονή. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε ανατρέξτε στη σελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων πατώντας εδώ. Πληροφορίες Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Κώστα Καραμάνη, e-mail: karamanis@help-forward.gr, τηλ.2103607690.