Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Εισερχόμενη επιχειρηματική αποστολή ολλανδικών επιχειρήσεων στον τομέα των κηπευτικών

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 2/4/2014

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών-τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των τεχνολογιών και υπηρεσιών παραγωγής κηπευτικών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στην εισερχόμενη επιχειρηματική αποστολή ολλανδικών επιχειρήσεων. Η εισερχόμενη επιχειρηματική αποστολή θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 31 Μαρτίου, καθώς και στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία του Νομού Μεσσηνίας στις 1-2 Απριλίου. Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου επιχειρηματικής υποστήριξης Enterprise Europe Network-Hellas και τον ολλανδικό οργανισμό RVO με την υποστήριξη της Ολλανδικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας(ΓΓΕΤ) και της εταιρίας συμβούλων ΑΝΕΛΙΞΗ. Ο ιστότοπος της εκδήλωσης είναι: www.b2match.eu/horticulturegreece2014 H εισερχόμενη επιχειρηματική αποστολή απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις, ερευνητικούς οργανισμούς και φορείς που αναπτύσσουν ή/και αναζητούν τεχνολογικές λύσεις στους παρακάτω τομείς:
  • Παραγωγή κηπευτικών
  • Εγκαταστάσεις και τη λειτουργία θερμοκηπίων
  • Αγροτικές τεχνολογίες
Οφέλη συμμετοχής Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν, θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ή να αναζητήσουν τεχνολογικές λύσεις, διερευνώντας πιθανές διακρατικές συνεργασίες με Oλλανδικές επιχειρήσεις εντός οργανωμένου πλαισίου προκαθορισμένων συναντήσεων. Επίσης, η επιχειρηματική αποστολή περιλαμβάνει επισκέψεις στις εγκαταστάσεις τοπικών καλλιεργητών στα Φιλιατρά και την Κυπαρισσία με σκοπό τη δημιουργία βιώσιμων συνεργασιών. Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ προκειμένου να λάβουν οδηγίες για τη συμπλήρωση της φόρμας επιχειρηματικού προφίλ . Στη συνέχεια θα καταρτιστεί ο σχετικός κατάλογος προκειμένου οι Έλληνες και Ολλανδοί συμμετέχοντες να επιλέξουν τις επιθυμητές συναντήσεις. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δυο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερόμενων.
Πληροφορίες συμμετοχής Γιώργος Παναγόπουλος E-mail: panagopoulos@help-forward.gr Τηλ.: 210 3607690 Σχετικά αρχεία