Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα του τουρισμού

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 7/5/2015

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020» και συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος, μέλος του Enterprise Europe Network- Hellas, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα του Τουρισμού» Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 7 Μαΐου, στο Ξενοδοχείο DOMOTEL ΞΕΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, από 18.00 – 21.30 Η εκδήλωση απευθύνεται σε Τουριστικές Επιχειρήσεις και Φορείς που εμπλέκονται σε τουριστικές δραστηριότητες σε θεσμικό επίπεδο. Στόχοι της εκδήλωσης:

  • Να παρουσιαστούν οι νέες προκηρύξεις από το πρόγραμμα COSME που αφορούν στον τουρισμό
  • Να παρουσιαστούν προγράμματα έρευνας και καινοτομίας που αφορούν σε επιχειρήσεις του τουρισμού μέσα από το πρόγραμμα «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020»
  • Να παρουσιαστεί η Στρατηγική Αδριατικής - Ιονίου για τα έτη 2014-2020, που έχει ως πυλώνα τον αειφόρο τουρισμό (αφορά σε όλη την ελληνική επικράτεια)
  • Να παρουσιαστούν οι υπηρεσίες του Enterprise Europe Network-Hellas στις τοπικές επιχειρήσεις τουρισμού. Πρόγραμμα εκδήλωσης Δήλωση συμμετοχής Περισσότερες πληροφορίες Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Γ. Μπαρούτας, τηλ. 24210 32762, email: gbaroutas@help-forward.gr Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κ. Ελλάδος, Στ. Βαϊνά, τηλ 2421029707-8, email: svaina@sbtke.gr