Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

International private equity market (IPEM 2017)

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 25 έως 27/1/2017

Ευκαιρίες διεκδίκησης επενδυτικών κεφαλαίων θα έχουν δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο  «International private equity market (IPEM 2017)», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Κάννες, 25-27 Ιανουαρίου 2017. Το IPEM 2017  αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινότητα επενδυτών παγκοσμίως και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 1.200 επαγγελματίες από το χώρο του Private Equity, 250 επενδυτές από 35 χώρες και 200 επιχειρηματίες. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Enterprise Europe Network και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas.

Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας, το Enterpise Europe Network μπορεί να εξασφαλίσει κάποια επιπλέον οφέλη για τις επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν:

  • Ελεύθερη είσοδο για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων (#40)
  • Συμμετοχή στο stand του Enterprise Europe Network
  • 2 pitching sessions στους τομείς Healthtech και Fintech (#6 σε κάθε τομέα)

Προϋποθέσεις & εγγραφή

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να διαθέτουν ώριμο επενδυτικό σχέδιο, να αναζητούν >5 εκ. ευρώ και να αποδέχονται συμμετοχή >30% στο μετοχικό κεφάλαιο. Σε ειδικές περιπτώσεις, οι διοργανωτές μπορεί να δεχθούν προτάσεις για επενδυτικά σχέδια ύψους €3 εκατομμυρίων.

Όσοι ενδιαφέρονται καλούνται να επικοινωνήσουν πρώτα με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ και να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα εγγραφήςτο αργότερο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου.

-->  registration form

Η επιλογή των εταιριών θα γίνει σε "first come, first serve basis" συνυπολογίζοντας τη δυναμική τους να προσελκύσουν κεφάλαια από επενδυτές.

Επισημαίνεται ότι μόνο όσοι λάβουν επίσημη πρόσκληση θα έχουν εξασφαλίσει δωρεάν είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Κώστα Καραμάνη

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

τηλ. 210 360 7690

karamanis@help-forward.gr