Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

CeBIT 2017: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών - τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 20 έως 24/3/2017

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών/επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα της Πληροφορικής θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση b2b συναντήσεων, Future Match 2017, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 20 έως 24 Μαρτίου 2017 στο Αννόβερο της Γερμανίας. Η φετινή εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης CeBIT 2017.

CeBIT 2017

Η έκθεση CeBIT 2017 (www.cebit.de/home) αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση διεθνώς στο χώρο της Πληροφορικής και αναμένεται να προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ευρώπης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης του έτους 2016 η εκδήλωση προσέλκυσε περισσότερους από 3.300 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες και 200.000 επισκέπτες αποκλειστικά από τον χώρο της Πληροφορικής. Το 2017 στην έκθεση θα δοθεί έμφαση κυρίως στους παρακάτω τομείς:

•    Big Data & Business Intelligence
•    IoT
•    Marketing & Sales Solutions
•    Virtual & Augmented Reality
•    POS & Banking Solutions
•    Business Security
•    ERP & HR solutions
•    Communications & Networks
 

Δίνεται επίσης η δυνατότητα σε start-ups να εκθέσουν σε προνομιακή τιμή και να αναζητήσουν συνεργάτες και χρηματοδότηση. Περισσότερες πληροφορίες στο: www.cebit.de/en/register-plan/for-exhibitors/exhibition-program/startups-scale11/     

Εκδήλωση επιχειρηματικών – τεχνολογικών συναντήσεων

Η εκδήλωση b2b συναντήσεων, διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network Niedersachsen και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas, το οποίο υποστηρίζει ενεργά την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε ειδικό εκθεσιακό χώρο, στις εγκαταστάσεις της CeBIT και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του κλάδου της Πληροφορικής.

Οφέλη συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Στην εκδήλωση του περασμένου έτους, συμμετείχαν περισσότεροι από 270 οργανισμοί και επιχειρήσεις, από 35 διαφορετικά κράτη και πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.000 προκαθορισμένες συναντήσεις με σκοπό την διερεύνηση προοπτικών επιχειρηματικής και τεχνολογικής συνεργασίας ή την επέκταση σε νέες αγορές.

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών – τεχνολογικών συναντήσεων

Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, το αργότερο μέχρι τις 7 Μαρτίου 2017 για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες.

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων κοστίζει 110 € και περιλαμβάνει το βασικό εισιτήριο εισόδου για την έκθεση για 2 άτομα. H εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν για επιχειρήσεις ή φορείς που αναζητούν τεχνολογικές λύσεις (users ή buyers) από τον τομέα της Πληροφορικής μέσω του προφίλ που θα υποβάλλουν. Επίσης, οι εκθέτες μπορούν να συμμετάσχουν με 50% έκπτωση. 

Σημαντικές ημερομηνίες

07.03.2017: Προθεσμία υποβολής προφίλ συνεργασίας. 
01.02.2017 - 12.03.2017: Online επιλογή διμερών συναντήσεων.
20.03.2017: Έναρξη εκδήλωσης.

Πληροφορίες

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ
Κωνσταντίνος Καραμάνης | karamanis@help-forward.gr , 210 3608057

Ηρακλής Καραντώνης | karantonis@help-forward.gr , 2810 391979