Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Mobile World Congress 2017: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών - τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα των Τεχνολογιών της Κινητής Τηλεφωνίας

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 27/2 έως 1/3/2017

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών / επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των Τεχνολογιών Κινητής Τηλεφωνίας θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών / επιχειρηματικών συναντήσεων, η οποία λαμβάνει χώρα από 27/2-1/3/2017 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress 2017.

Mobile World Congress 2017

Η Έκθεση / Συνέδριο Mobile World Congress 2017 αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και περιλαμβάνει:

  • Έκθεση με περίπου 2.000 εκθέτες που παράγουν προϊόντα αιχμής (www.mobileworldcongress.com/exhibitors)
  • Συνέδριο με ομιλητές και προσκεκλημένους από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες
  • Τελετή απονομής βραβείων για τις πιο καινοτομικές λύσεις και πρωτοβουλίες στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και των εφαρμογών της
  • Σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στις τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 η εκδήλωση συγκέντρωσε 101.000 συμμετέχοντες και περισσότερους από 90.000 επισκέπτες από 204 χώρες.

Εκδήλωση επιχειρηματικών – τεχνολογικών συναντήσεων

Η εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων, διοργανώνεται από τον οργανισμό ACCIÓ-Government of Catalonia, τμήμα του Καταλανικού Υπουργείου Καινοτομίας. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.
 

Οφέλη συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Στην εκδήλωση του περασμένου έτους, συμμετείχαν περισσότερες 400 επιχειρήσεις, από 33 κράτη και πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.700 προκαθορισμένες συναντήσεις με σκοπό την επιχειρηματική και τεχνολογική συνεργασία.

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών – τεχνολογικών συναντήσεων

Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας και η δυνατότητα να έχετε προκαθορισμένες συναντήσεις, παρακαλούμε επικοινωνείστε  μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2016 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη (karamanis@help-forward.gr, τηλ. 210 3608057) ή κ. Ηρακλή Καραντώνη (karantonis@help-forward.gr, τηλ. 2810 391979).

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων κοστίζει 310 € και περιλαμβάνει επιπλέον το βασικό εισιτήριο εισόδου για την έκθεση και το συνέδριο, με δικαίωμα επίσκεψης σε όλα τα περίπτερα καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης (ειδική προνομιακή τιμή λόγω Enterprise Europe Network, καθώς το βασικό εισιτήριο εισόδου κοστίζει 799€ www.mobileworldcongress.com/register-plan/register/passes-prices).

Σημαντικές ημερομηνίες

10.02.2017: Προθεσμία υποβολής προφίλ συνεργασίας
16.01.2017 - 17.02.2017: OnLine επιλογή διμερών συναντήσεων
27.02.2017: Έναρξη εκδήλωσης