Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα του Διαστήματος [Space Tech Expo]

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 24 έως 26/10/2017

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του Διαστήματος θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Space Tech Expo B2B Matchmaking 2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βρέμη στις 24-26 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Space Tech Expo (www.spacetechexpo.eu).

Η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων διοργανώνεται από το WFB Wirtschaftsförderung Bremen GmbH με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Η έκθεση SpaceTech προσελκύει παγκόσμιο ενδιαφέρον με εκατοντάδες εκθέτες. Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πιθανούς συνεργάτες και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους. Αναμένεται να συζητηθούν θέματα που θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην τεχνολογία και την αγορά του Διαστήματος για τα επόμενα χρόνια.

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων: www.b2match.eu/spacetechexpo2017

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν για τους επισκέπτες της έκθεσης. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες μέσω της άνωθεν ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Χρονοδιάγραμμα
Εγγραφές: 17 Ιουλίου - 19 Οκτωβρίου 2017
Επιλογή συναντήσεων: 20 Σεπτεμβρίου – 19 Οκτωβρίου 2017 
Διεξαγωγή εκδήλωσης:  24-26 Οκτωβρίου 2017

Πληροφορίες συμμετοχής

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Καραμάνη Κώστα (τηλ: 210 3607690, e-mail: karamanis@praxinetwork.gr)