Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Επιχειρηματική Αποστολή από την Κύπρο στον Τομέα του Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού και Μονάδων Μαζικής Εστίασης

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 25 έως 27/11/2017

Επιχειρηματική αποστολή από την Κύπρο θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα μεταξύ 25 - 27 Νοεμβρίου 2017 κατά την διάρκεια της έκθεσης XENIA 2017 με σκοπό τη διερεύνηση εμπορικών συνεργασιών με Έλληνες επιχειρηματίες από το χώρο του εξοπλισμού των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα, η επισκέπτρια κυπριακή εταιρία, η οποία κατασκευάζει και προμηθεύει ξενοδοχειακές μονάδες με αναλώσιμα προϊόντα (σαμπουάν, σαπούνια κλπ) καθώς και με απορρυπαντικά και άλλα προϊόντα καθαρισμού, ενδιαφέρεται να επεκταθεί στην ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο της τριήμερης παραμονής της θα έχει διμερείς συναντήσεις με εκπροσώπους ξενοδοχειακών μονάδων και καταστημάτων μαζικής εστίασης που επιθυμούν αντίστοιχα να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών και προμηθευτών τους και να προχωρήσουν σε διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες.

Η επιχειρηματική αποστολή διοργανώνεται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κύπρου σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, μέλη του Enterprise Europe Network.

Κόστος & διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της επιχειρηματικής αποστολής είναι δωρεάν. Για λόγους έγκαιρου προγραμματισμού παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ μέχρι την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

Πληροφορίες συμμετοχής

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση καθώς και για τα είδη των προϊόντων με ενδεικτικές τιμές μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ κΚαραντώνη Ηρακλή (τηλ: 2810 391979, e-mail: karantonis@praxinetwork.gr). 

 

Πόρισμα

Η Κυπριακή εταιρία συναντήθηκε τελικά με έναν (1) πελάτη μας.