Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Marimatch-EUROPORT 2017: Εκδήλωση Επιχειρηματικών και Τεχνολογικών Συναντήσεων στους τομείς της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Μηχανικού Εξοπλισμού και Θαλάσσιας Τεχνολογίας

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 8 έως 9/11/2017

Marimatch

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων Marimatch-EUROPORT 2017, που διεξάγεται μεταξύ 8-9 Νοεμβρίου 2017 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
 
Η εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων διοργανώνεται από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Ολλανδίας, με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network-Hellas

Η εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της βιομηχανίας και της έρευνας που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ευρώπης στους παρακάτω τομείς:

- Ναυπηγική
- Τεχνολογίες και εξοπλισμός ναυπηγείων
- Ηλεκτρονικά συστήματα
- Συστήματα επικοινωνίας & πλοήγησης
- Μηχανικά και βοηθητικά συστήματα
- Τεχνολογίες λιμανιών & συστήματα διακίνησης φορτίου
- Ναυτιλιακές υπηρεσίες
- Θαλάσσια έρευνα, ανάπτυξη & καινοτομία


Οφέλη συμμετοχής
Η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία για τις εταιρείες και τα εργαστήρια που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς να εντοπίσουν νέες τεχνολογίες και προϊόντα, να προωθήσουν δικές τους τεχνολογίες και τεχνογνωσία και να έρθουν σε επαφή με εξειδικευμένους εταίρους για τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να αναζητήσουν ερευνητικούς συνεργάτες για τη συμμετοχή σε ερευνητικές κοινοπραξίες στον Ορίζοντα 2020, το Πρόγραμμα-Πλαίσιο της ΕΕ για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Κόστος εγγραφής 
Η συμμετοχή στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. (ΠΡΟΣΟΧΗ: η ηλεκτρονική εγγραφή στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης είναι υποχρεωτική).
 

Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης. Για την συμμετοχή τους απαιτείται να συμμετέχουν ως εκθέτες στην έκθεση EUROPORT ή να έχουν εγγραφεί ως επισκέπτες (δωρεάν εγγραφή εδώ: www.europort.nl/visitor/registration).
Επίσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν οδηγίες για την υποβολή του επιχειρηματικού-τεχνολογικού τους προφίλ προκειμένου να προγραμματίσουν έγκαιρα τις κατ' ιδίαν συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις προϋποθέτουν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Χρονοδιάγραμμα 
Εγγραφές: 12 Ιουλίου – 5 Νοεμβρίου
Επιλογή συναντήσεων: 9 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου 
Διεξαγωγή εκδήλωσης: 8 Νοεμβρίου – 9 Νοεμβρίου 


Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ.Ηρακλή Καραντώνη, τηλ.: 2810 391 979, e-mail karantonis@praxinetwork.gr

 

Πόρισμα

Συνολικά στην συγκεκριμένη εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων συμμετείχαν 4 πελάτες μας (ο 1 εκπροσωπούσε 2 οργανισμούς) οι οποίοι πραγματοποίησαν συνολικά 22 συναντήσεις εκ των οποίων οι 18 ήταν transnational.