Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Ημερίδα ενημέρωσης και εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων για χρηματοδοτικές ευκαιρίες στον τομέα της Βιοοικονομίας από το BBI-JU

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 17/4/2018

Ημερίδα ενημέρωσης και παράλληλη εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με αντικείμενο τις νέες ευκαιρίες χρηματοδότησης από την ευρωπαϊκή κοινοπραξία “Bio-based Industries Joint Undertaking” (BBI-JU) θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 17 Απριλίου. Η εκδήλωση οργανώνεται από το BBI-JU στο πλαίσιο των νέων προσκλήσεων που θα ανοίξουν στις 11 Απριλίου (ενδεικτική ημερομηνία).

 

Σημειώνεται ότι το ΒΒΙ-JU  είναι η νέα σύμπραξη αξίας 3.7 δισεκατομμυρίων ευρώ μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κοινοπραξίας Βιο-βασισμένων επιχειρήσεων (BIC). Βασικός σκοπός του BBI-JU είναι η αύξηση των επενδύσεων για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μοντέλου βιο-βασισμένης βιομηχανίας στην Ευρώπη.

 

Ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και  τη βιομηχανία θα παρουσιάσουν τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στον τομέα της Βιοοικονομίας στην Ευρώπη για το 2018, ενώ εκπρόσωποι του BBI-JU θα εστιάσουν τόσο στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος εργασίας όσο και σε βασικές οδηγίες για τη σύνταξη και την υποβολή μίας πετυχημένης πρότασης, απαντώντας σε συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με τις διαδικασίες και τους κανόνες λειτουργίας και χρηματοδότησης από το BBI.

 

Το απόγευμα της ίδιας μέρας διοργανώνεται εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων με σκοπό την εύρεση πιθανών συνεργατών για υποβολή στο BBI JU 2018. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΒΒΙ μπορείτε να προσθέσετε το προφίλ της εταιρείας σας και να προγραμματίσετε προσωπικές συναντήσεις.

 

Η συμμετοχή στην ημερίδα και στις επιχειρηματικές συναντήσεις είναι δωρεάν αλλά η εγγραφή είναι υποχρεωτική και γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού εργαλείου εγγραφής.

 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

Πρόγραμμα εργασίας με όλες τις προσκλήσεις για το 2018

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του BBI-JU ή να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ,  κα. Κατερίνα Παπαδούλη, μέλος του States Representative Group (SRG) του ΒΒΙ-JU (τηλέφωνο 2103607690,  e-mail: papadouli@praxinetwork.gr)