Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

B2B@EUSAIR Forum 2018: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 24 έως 25/5/2018

Hero

Το 3ο Φόρουμ Στρατηγικής για την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής - Ιονίου (EUSAIR) διοργανώνεται στην Κατάνια της Ιταλίας, στις 24 και 25 Μαΐου 2018, από την Ιταλική Δημοκρατία σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και με την υποστήριξη του EUSAIR Facility Point.

Στόχος του Φόρουμ είναι να προωθήσει την EUSAIR Στρατηγική, καθώς και να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της προόδου της Στρατηγικής μετά και το 2ο Φόρουμ που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στα Ιωάννινα. Το φετινό Φόρουμ θα επικεντρωθεί στα ζητήματα Συνδεσιμότητας, ιδίως στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τα Δίκτυα Μεταφορών και Ενέργειας στην περιοχή EUSAIR. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τους χρηματοδοτικούς μηχανισμούς και για τους τέσσερις θεματικούς πυλώνες της EUSAIR και να μοιραστούν ιδέες σχετικά με τις μελλοντικές προοπτικές της Στρατηγικής.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, το Enterprise Europe Network - το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης της Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας στον κόσμο - διοργανώνει στις 24 Μαΐου Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) μεταξύ επιχειρήσεων και οργανισμών των περιοχών της Αδριατικής και του Ιονίου, σε συνέχεια των προηγούμενων ιδιαίτερα επιτυχημένων αντίστοιχων εκδηλώσεων σε Ντουμπρόβνικ και Ιωάννινα.

Διαδικασία συμμετοχής:

  • Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής (https://b2b-eusair-forum-2018.b2match.io/signup) μέχρι τις 22 Μαΐου 2018
  • Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού / τεχνολογικού / ερευνητικού προφίλ που θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.
  • Κάθε συμμετέχων θα λάβει το ατομικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

B2B @ EUSAIR Forum 2018

3rd EUSAIR Annual Forum

 

Πόρισμα

Δεν συμμετείχαμε στη εκδήλωση