Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

NANOTEXNOLOGY 2018: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 4/7/2018

Hero

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς των Νανοεπιστημών, της Νανοτεχνολογίας και των Οργανικών Ηλεκτρονικών στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων NANOTEXNOLOGY 2018 Matchmaking Event που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης NANOTEXNOLOGY 2018, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια γεγονότα στον τομέα των Νανοεπιστημών και των Νανοτεχνολογιών που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη και κατά την οποία διεξάγονται παράλληλα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

International Conference on Nanosciences & Nanotechnologies (NN18)

International Symposium on Flexible Organic Electronics (ISFOE18)

International Summer Schools "N&N, OE & Nanomedicine" (ISSON18)

NANOTEXNOLOGY EXPO 2018

Business Forum & Start-Up Area

Στόχος της συνολικής διοργάνωσης NANOTEXNOLOGY 2018 είναι η διερεύνηση των ευκαιριών που προκύπτουν από τα αναδυόμενα πεδία της Νανοτεχνολογίας και των Οργανικών Ηλεκτρονικών. Μέχρι σήμερα έχει επιτύχει να συγκεντρώσει μία ισχυρή κοινότητα που αριθμεί πάνω από 2.000 ερευνητές, επιστήμονες, καθώς και επιχειρηματίες που στοχεύουν στην προώθηση ερευνητικών και επιχειρηματικών συνεργασιών.

Η εκδήλωση συναντήσεων διεξάγεται για 7η συνεχή χρονιά. Το 2017 περισσότεροι από 50 συμμετέχοντες (ερευνητές, επιχειρηματίες κ.ά.) από 18 χώρες πραγματοποίησαν περισσότερες από 110 διμερείς συναντήσεις, επεκτείνοντας το δίκτυο των επαφών τους και αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες.

 Φέτος το NANOTEXNOLOGY 2018 Matchmaking Event εστιάζει στα παρακάτω θεματικά πεδία:

  • Νανοϋλικά
  • Οργανικά Ηλεκτρονικά
  • Φωτονική
  • Μίκρο/Νάνο-ηλεκτρονική
  • Γραφένιο

Και εφαρμογές σε:

  • Φωτοβολταϊκά
  • Χημικά και πλαστικά
  • Δομικά Υλικά
  • Έξυπνα υφάσματα
  • Νανο-φαρμακευτική και Βιο-υλικά

Διαδικασία εγγραφής

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://nanotexnology2018.b2match.io/ όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις συναντήσεις σας. Το πρόγραμμα των συναντήσεων προκύπτει μετά από επιβεβαίωση και σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των συμμετεχόντων. Η προσωπική σας ατζέντα θα είναι διαθέσιμη λίγες μέρες πριν την εκδήλωση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Προθεσμία εγγραφής: 26/6/2018

Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Βάγια Πιτέλη, 2310 552790, piteli@praxinetwork.gr