Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Εκδήλωση συναντήσεων με Ουγγρικές εταιρείες και οργανισμούς

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 21/11/2018

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών με εταιρείες και οργανισμούς από την Ουγγαρία θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο Infocom (www.infocomworld.gr), το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 21 Νοεμβρίου 2018. Η Ουγγαρία, με ενισχυμένη παρουσία στο συνέδριο, φέρνει στην Ελλάδα εξειδικευμένους ομιλητές καθώς και εκπροσώπους τεχνολογικών εταιρειών, με στόχο να παρουσιαστούν τα καινοτόμα επιτεύγματα της Ουγγαρίας, μιας χώρας με ιδιαίτερα μεγάλη ανάπτυξη στον τεχνολογικό τομέα. Το Business Grove και ο Εθνικός Οργανισμός Εμπορίου της Ουγγαρίας, θα φιλοξενήσουν στο εκθεσιακό τους περίπτερο σημαντικές Ουγγρικές εταιρείες, με εξειδικευμένες εφαρμογές που ζητούν συνεργασίες στην Ελλάδα.

Σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα μπορούν να συναντήσουν τις εταιρείες αυτές καθώς και τον Εθνικό Οργανισμό Εμπορίου της Ουγγαρίας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε ακολούθως: https://www.businessgrove.com.gr/episkeftheite-to-business-grove-sto-infocom-world-conference-2018/. Για να ζητήσετε συνάντηση με τους παραπάνω μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας εδώ: www.businessgrove.com.gr/contact

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κ. Καραμάνη (τηλ. 210 36 08 093, e-mail karamanis@praxinetwork.gr) ή την κα. Κατερίνα Μηναδάκη (τηλ. 210 36 07 690, e-mail minadaki@praxinetwork.gr).