Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Mobile World Congress 2019: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών - τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα των Τεχνολογιών της Κινητής Τηλεφωνίας

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 26/2/2019

Hero 

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των Τεχνολογιών Κινητής Τηλεφωνίας θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress 2019. Η εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στις 26-28/2/2019 στη Βαρκελώνη, διοργανώνεται από τον οργανισμό ACCIÓ-Government of Catalonia, τμήμα του Καταλανικού Υπουργείου Καινοτομίας. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

Mobile World Congress 2019

Η Έκθεση/Συνέδριο Mobile World Congress αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και περιλαμβάνει:

  • Έκθεση με εταιρείες και οργανισμούς που παράγουν προϊόντα αιχμής
  • Συνέδριο με ομιλητές και προσκεκλημένους από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες
  • Δράσεις για start-ups, innovators, γυναικεία επιχειρηματικότητα κ.α.
  • Σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στις τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 η εκδήλωση συγκέντρωσε πάνω από 100.000 επισκέπτες από 200 χώρες.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Στην εκδήλωση του περασμένου έτους συμμετείχαν περισσότερες από 477 επιχειρήσεις, από 36 κράτη και πραγματοποίησαν περισσότερες από 2.000 προκαθορισμένες συναντήσεις με σκοπό την επιχειρηματική και τεχνολογική συνεργασία.

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες όμως θα πρέπει να μεριμνήσουν για το εισιτήριο εισόδου τους για την έκθεση.


Διαδικασία συμμετοχής
 

Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε  μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2019 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη (karamanis@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3608057).

Σημαντικές ημερομηνίες

12.02.2019: Προθεσμία υποβολής προφίλ συνεργασίας
20.02.2019: Προθεσμία για την επιλογή διμερών συναντήσεων
26.02.2019: Έναρξη εκδήλωσης

Δείτε εδώ το ενημερωτικό φυλλάδιο της εκδήλωσης