Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

WIN EURASIA 2019: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Βιομηχανίας

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 15 έως 16/3/2019

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα της Βιομηχανίας θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της έκθεσης WIN EURASIA 2019, κορυφαίας εκδήλωσης στο χώρο της βιομηχανίας παγκοσμίως. Η εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στις 15-16/3/2019 στην Κωνσταντινούπολη, διοργανώνεται από τον οργανισμό KOSGEB. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

WIN EURASIA 2019

Η Έκθεση/Συνέδριο WIN EURASIA περιλαμβάνει:

  • Κορυφαία Εμπορική Έκθεση για τη Βιομηχανία 4.0 με σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα
  • Εστίαση σε καινοτόμα συστήματα logistics, νέες τεχνολογίες συσκευασίας, ηλεκτρονικά μέσα intralogistics, βιομηχανικές λύσεις αυτοματισμού, συστήματα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, μεταλλουργία και αειφόρο ενέργεια. 
  • Απόκτηση νέων ευκαιριών και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων μέσω της ανάπτυξης νέων τεχνολογικών καθώς και των επιχειρηματικών συνεργασιών

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018 η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 1.800 εκθέτες και 75.368 επισκέπτες από 146 χώρες.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον διεθνή χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. 

Διαδικασία συμμετοχής 

Για εγγραφή παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο: https://win2019.b2match.io/. Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη (minadaki@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3607690).