Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Murcia Food 2019: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 14 έως 15/5/2019

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συμποσίου για τις εξελίξεις στην Τεχνολογία Τροφίμων. Η εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στις 14 και 15 Μαΐου στην Μούρθια της Ισπανίας, διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network και από τη Murcia Region. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στο διεθνή χώρο. Η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και ανταλλαγής εμπειριών με άλλους συντελεστές στον τομέα των τεχνολογιών τροφίμων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν τις ιδέες, τα προβλήματα και τις προοπτικές τους με ενδιαφέρουσες εταιρείες / οργανισμούς επεκτείνοντας το δίκτυο των επαφών τους και δημιουργώντας νέα, καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα. 

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. 

Διαδικασία συμμετοχής 

Για εγγραφή παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο: https://murciafood2019.b2match.io/home. Οι συναντήσεις προϋποθέτουν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι τις 3 Μαΐου 2019 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Παπαδούλη (papadouli@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3607690).