Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

ENRICH in China Matchmaking Tour: Επιχειρηματική & Ερευνητική αποστολή στην Κίνα στον τομέα της Υγείας

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 8 έως 13/4/2019

class=

Στο πλαίσιο των δράσεων του δικτύου ENRICH-European Network of Research and Innovation Centres and Hubs in China θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική και ερευνητική αποστολή στην Κίνα (Πεκίνο και Γουσί-Wuxi) στον τομέα της Υγείας με έμφαση σε βιοτεχνολογία, φαρμακευτική, ιατρικά μηχανήματα, τηλεϊατρική, νανοτεχνολογία κ.ά.. Το πρόγραμμα της αποστολής περιλαμβάνει:

  • Συναντήσεις δικτύωσης με κορυφαίες κινεζικές εταιρίες και ερευνητικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Υγείας
  • Επισκέψεις σε τεχνολογικά πάρκα
  • Δωρεάν συμμετοχή στο φόρουμ «2019 Taihu (Mashan) Life Science and Healthcare Forum» και στην Έκθεση «China (Wuxi) International Medical Equipment and Pharmaceutical Supply Chain Exhibition».

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas και εταίρος του ENRICH in China, υποστηρίζει ενεργά την συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην αποστολή.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της αποστολής.

Κόστος & διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή στην αποστολή κοστίζει 300 ευρώ και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν τα έξοδα ταξιδιού τους.

Ως προθεσμία υποβολής της αίτησης συμμετοχής έχει οριστεί η Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της αποστολής και τη διαδικασία πληρωμής είναι διαθέσιμες εδώ

Για ενδιαφέρον συμμετοχής και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ,  κ. Θεόδωρο Στάικο (staikos@praxinetwork.gr, τηλ. 2810 391943) ή την κα. Κατερίνα Μηναδάκη (minadaki@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3607690).