Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Startup Europe Week 2019 - Λάρισα

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 14/3/2019

Το μεγαλύτερο Συνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, Startup Europe Week, επιστρέφει δυναμικά για 4η συνεχόμενη χρονιά στη Λάρισα. Η ανοιχτή εκδήλωση διοργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση Digital idea, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και το Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και ώρα 17:45-20:00 στο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» (28ης Οκτωβρίου 9). Το  Δικτύο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση παρουσιάζοντας υπηρεσίες και εργαλεία υποστήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Η εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση, εκπαίδευση και υποστήριξη των νέων που επιθυμούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις με κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής περιφερειακής πολυμορφίας. Εξειδικευμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν εργαλεία και μηχανισμούς στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές αυτών. 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα: https://www.facebook.com/events/259853821605902

Οφέλη συμμετοχής

Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουν δημιουργηθεί πολλές παγκόσμιες πρωτοβουλίες για τον εορτασμό της επιχειρηματικότητας. Η Ευρώπη με τη σειρά της δημιουργεί την εβδομάδα Startup Europe Week για να γιορτάσει την επιχειρηματικότητα με στόχο την ανάπτυξη του καινοτόμου, επιχειρηματικού, startup οικοσυστήματος. Η Startup Europe Week σας δίνει την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τις πρωτοβουλίες επιχειρηματικής υποστήριξης που αναπτύσσονται σε τοπικό επίπεδο αλλά και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλές πρακτικές άλλων περιφερειών της Ευρώπης. Στο πλαίσιο της Startup Europe Week μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε για το πώς να αξιοποιήσετε χρηματοδοτικά εργαλεία για startups, πώς να συνδεθείτε με επενδυτές και άλλες επιχειρήσεις κ.ά.

Διαδικασία συμμετοχής

Για λόγους αποτελεσματικής διαχείρισης του διαθέσιμου χώρου σας παρακαλούμε να κάνετε την εγγραφή σας https://goo.gl/forms/zkDUM6n7K5IhC53c2 (προαιρετικά). Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη, minadaki@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3607690)


Σχετικό άρθρο: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα - Startup Europe Week (SEW)