Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

IoT Brokerage Event 2019: Εκδήλωση δικτύωσης στους τομείς Internet of Things (IoT), Artificial Intelligence (AI), Blockchain

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 29 έως 31/10/2019

Hero

 

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στο πεδίο της τεχνολογίας των Internet of Things (IoT), Εικονικής Πραγματικότητας (Artificial Intelligence (AI)) και Blockchain  θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων  5th IoT Brokerage Event στις 29-31 Οκτωβρίου 2019 στη Βαρκελώνη. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του συνεδρίου  IoT Solutions World Congress 2019 (IoT SWC 2019).

Στη διοργάνωση λαμβάνουν μέρος επενδυτές, επιστήμονες και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και βιομηχανιών που σχετίζονται ή ενδιαφέρονται για τις τεχνολογικές λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού IoT, AI και Blockchain. Με τη συμμετοχή τους στις προγραμματισμένες 20λεπτες διμερείς συναντήσεις (Β2Β meetings), οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες με άλλες επιχειρήσεις σε διεθνές επίπεδο.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην εκδήλωση.


Η κορυφαία εκδήλωση IοT για τη βιομηχανία

Είναι η πέμπτη φορά που το IoT Brokerage Event λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του IoT Solutions World Congress αποτελώντας το μεγαλύτερο γεγονός για τη βιομηχανική διαδικτυακή πύλη, όπου οι ενδιαφερόμενοι φορείς της βιομηχανίας συναντώνται ετησίως για να αναπτύξουν νέες συνεργασίες. Στη διάρκεια της προηγούμενης διοργάνωσης, περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες από 35 χώρες πραγματοποίησαν 700 και πλέον διμερείς συναντήσεις.

Στο πλαίσιο του IoT Solutions World Congress 2019 θα συζητηθούν θέματα IoT, AI και Blockchain που σχετίζονται με τις παρακάτω βιομηχανίες:

Διαδικασία συμμετοχής 

Για εγγραφή στην εκδήλωση διμερών συναντήσεων (B2B meetings) παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο https://iot2019.b2match.io/home. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει με καταληκτική ημερομηνία στις 24 Οκτώβρη 2019. Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Η δυνατότητα επιλογής συναντήσεων ξεκινά στις 30 Σεπτέμβρη 2019.

Παρακαλείστε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους συμμετοχής στο IoT 2019 Brokerage Event (εδώ)

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες με επιβεβαιωμένες συναντήσεις θα λάβουν λίγες μέρες πριν την εκδήλωση κωδικό για ελεύθερη πρόσβαση στον εκθεσιακό χώρο, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα πλήρους πρόσβασής τους στο συνέδριο με έκπτωση 50%. Περισσότερες πληροφορίες για την πρόσβαση και τους όρους συμμετοχής είναι διαθέσιμές εδώ.

Για οτιδήποτε αφορά τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Πάττυ Παναγοπούλου (ppanagopoulou@praxinetwork.gr, τηλ. 2610 620815).

 


                

 

 

Enterprise Europe Network Horizon 2020 Futures Research Equity Investment Forum Hellenic Biocluster European IPR Helpdesk