Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

INNOVATION DAY 2019 (υλικά, βιοτεχνολογία, χημεία)

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 25/9/2019

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019, KONGRESNI CENTER BRDO PRI KRANJU, ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών, στο πεδίο της τεχνολογίας των υλικών, της βιοτεχνολογίας και της χημείας που τελικό στόχο έχουν την εφαρμογή της καινοτομίας στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης με χρήση και των αρχών της κυκλικής οικονομίας.

Η εκδήλωση INNOVATION DAY 2019 επικεντρώνεται σε ζητήματα καινοτομίας με σκοπό τη συνεργασία και τη δικτύωση της βιομηχανίας, της ακαδημίας και των ιδρυμάτων έρευνας & ανάπτυξης. Η μέρα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει το αρχικό συνέδριο, ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση διμερών συναντήσεων (Β2Β meetings) και εργαστήρια καινοτομίας Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κύριο γεγονός τελετή απονομής βραβείων. Το πλήρες πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Διαδικασία συμμετοχής 

Η εκδήλωση διμερών συναντήσεων (matchmaking event) προσανατολίζεται σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας και της έρευνας & ανάπτυξης. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε οργανωμένες συναντήσεις, παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο http://r2binnovationday2019.talkb2b.net/

Σημειώνεται ότι η εγγραφή στην κύρια εκδήλωση (εδώ) είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στην εκδήλωση διμερών συναντήσεων

Σημαντικές ημερομηνίες:

  • 23 Σεπτέμβρη 2019: Προθεσμία εγγραφής στην πλατφόρμα της εκδήλωσης διμερών συναντήσεων (matchmaking event)
  • 23 Σεπτέμβρη 2019: Προθεσμία κλεισίματος διμερών συναντήσεων
  • 25 Σεπτέμβρη 2019: Η εκδήλωση διμερών συναντήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Πάττυ Παναγοπούλου (ppanagopoulou@praxinetwork.gr, τηλ. 2610 620815).