Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ και Δικτύου ΠΡΑΞΗ στην Πάτρα

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 13/11/2019 έως 8/4/2020

Στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού του COVID-19 τα προγραμματισμένα επιχειρηματικά σεμινάρια κατά την περίοδο της καραντίνας θα μετατεθούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν στο site μας.

Tην Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου ξεκινάει ο 2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που διοργανώνουν o Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Τα σεμινάρια στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ  / μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά σεμινάριο είναι 12 άτομα, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης. 

Δείτε το Αναθεωρημένο Πρόγραμμα διεξαγωγής σεμιναρίων

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τις κ.κ. Αρ. Σιώζου στο τηλέφωνο 2610620815 ή στα emails info@sevpde.gr και blavaki@praxinetwork.gr, αντίστοιχα.