Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Forum Ανάπτυξης 2019 - Έξυπνες λύσεις, παντού "SMART"

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 23 έως 24/11/2019

Hero

 

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ συμμετέχει για 2η συνεχή χρονιά στο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα, το οποίο γράφει την ιστορία του για 22η συνεχή χρονιά.

Το ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται στις 23 & 24 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ». Tο κεντρικό θέμα των φετινών εκδηλώσεω είναι «Έξυπνες λύσεις παντού “SMART*”». Στόχος, να παρουσιαστούν έξυπνες προτάσεις, λύσεις και εφαρμογές σε όλο το φάσμα της διοίκησης, της παραγωγής, της εκπαίδευσης και σε ότι αφορά την καθημερινότητα των πολιτών. Αναλυτικότερα κατά τη διάρκεια του πολυσυνεδρίου θα αναζητηθούν έξυπνες λύσεις και εφαρμογές παντού, σε συνεργασία με φορείς από : την Πολιτική,την Αυτοδιοίκηση, την Παραγωγή, την Επιστήμη, την Εκπαίδευση, την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Το 22ο Forum Ανάπτυξης /Money Show Πάτρας διοργανώνεται από την εταιρεία Σύμβουλος Ε.Ε και την εφημερίδα «Σύμβουλος Επιχειρήσεων», με τη συνδιοργάνωση και χορηγική υποστήριξη θεσμικών φορέων και επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο εδώ.

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ θα έχει παρουσία σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης με διαφημιστικό περίπτερο και ο τοπικός εκπρόσωπος στη Δυτική Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες που παρέχονται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητές.

Περισσότερες πληροφορίες, κα Πάττυ Παναγοπούλου, Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας (ppanagopoulou@praxinetwork.gr, 2610-620.815)