Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων: 2o Σεμινάριο - Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναγνώριση αναγκών

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 4/12/2019

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλούν στο 2ο σεμινάριο του  2ου  Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους.

Το 2ο σεμινάριο με θέμα  «Ψηφιακός μετασχηματισμός και αναγνώριση αναγκών», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου,  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και  ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Ο όρος ψηφιακός μετασχηματισμός αφορά τις διαρθρωτικές αλλαγές που υιοθετεί μια επιχείρηση για να αξιοποιήσει τα πλεονεκτήματα που της προσφέρουν το διαδίκτυο, τα ψηφιακά μέσα και οι νέες τεχνολογίες. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα δούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και θα γνωρίσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες για ψηφιοποίηση που έχει μια επιχείρηση (εκπαίδευση, υποδομές κ.ά.).

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 12 άτομα, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο 2ο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Τα σεμινάρια, στο σύνολό τους, στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τις διαλέξεις που αναμένονται στο 2ο Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, παρακάτω είναι διαθέσιμο το συνολικό πρόγραμμα:

Πρόγραμμα διεξαγωγής σεμιναρίων

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τις κ.κ. Ρ. Κυριαζή και Παναγοπούλου στο τηλέφωνο 2610620815 ή στα emails kiriazi@sevpde.gr και ppanagopoulou@praxinetwork.gr, αντίστοιχα.