Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Mobile World Congress 2020: έγινε Tech Spirit Brokerage Event 2020

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 25 έως 27/2/2020

Hero

 

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών, επιχειρηματικών και ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα των Τεχνολογιών Κινητής Τηλεφωνίας θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών και επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της έκθεσης Mobile World Congress 2020. Η εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα στις 25-27/2/2020 στη Βαρκελώνη, διοργανώνεται από τον οργανισμό ACCIÓ-Government of Catalonia, τμήμα του Καταλανικού Υπουργείου Καινοτομίας. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

Mobile World Congress 2020

Η Έκθεση/Συνέδριο Mobile World Congress αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και περιλαμβάνει:

  • Έκθεση με εταιρείες και οργανισμούς που παράγουν προϊόντα αιχμής
  • www.mobileworldcongress.com/exhibitors)
  • Συνέδριο με ομιλητές και προσκεκλημένους από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες
  • Τελετή απονομής βραβείων
  • Σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 η εκδήλωση συγκέντρωσε περισσότερους από 100.000 επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες. Οι εκθέτες ξεπέρασαν τους 2.000 από 70 χώρες.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Στην εκδήλωση του περασμένου έτους συμμετείχαν περισσότερες από 400 επιχειρήσεις, από 33 κράτη και πραγματοποίησαν περισσότερες από 1.800 προκαθορισμένες συναντήσεις με σκοπό την επιχειρηματική και τεχνολογική συνεργασία.

Ειδική δράση για Start-ups

Οι start-ups που ενδιαφέρονται για την εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση 4YFN. Το κόστος συμμετοχής είναι αρκετά προσιτό σε αυτή την περίπτωση. Το εισιτήριο εισόδου δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να εισέλθει και στους χώρους της έκθεσης την τελευταία ημέρα (27/2/2020). Σε αυτή την εκδήλωση μπορούν να συναντήσουν μεγάλες εταιρείες και επενδυτές που αναζητούν συνεργάτες. Γι αυτή την εκδήλωση, το δίκτυο Enterprise Europe Network διοργανώνει τις συναντήσεις των start-ups με μεγάλες εταιρείες κι επενδυτές. Η συμμετοχή σε αυτή την εκδήλωση γίνεται με την εισαγωγή των στοιχείων σας εδώ. Οι συμμετέχοντες σε αυτή την εκδήλωση μπορούν να έχουν 50% έκπτωση στο εισιτήριο του 4FYN, αν μάλιστα επιλεγούν από κάποια μεγάλη εταιρεία, μπορούν να το πάρουν δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.   

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν για την αγορά του εισιτήριου εισόδου για την έκθεση.

Διαδικασία συμμετοχής
 

Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε  μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2020 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κωνσταντίνο Καραμάνη (karamanis@praxinetwork.gr , τηλ. 210 3608057).

Σημαντικές ημερομηνίες

12.02.2020: Προθεσμία υποβολής προφίλ συνεργασίας
12.02.2020: OnLine επιλογή διμερών συναντήσεων
25.02.2020: Έναρξη εκδήλωσης