Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Sirha 2020 Budapest: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών - τεχνολογικών συναντήσεων στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 5/2/2020

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα της βιομηχανίας τροφίμων θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης SIRHA2020Budapest.

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα στις 5 Φεβρουαρίου 2020 στη Βουδαπέστη και διοργανώνεται από τον οργανισμό PRIMOM Foundation. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

SIRHA2020Budapest

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

  • παρουσίαση Ουγγρικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών
  • εξοπλισμό κουζίνας (έπιπλα, διακόσμηση, επιτραπέζια σκεύη)
  • προϊόντα και εξοπλισμό αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής και καφέ υλικά συσκευασίας και μηχανήματα
  • υπηρεσίες της βιομηχανίας τροφίμων και της γαστρονομίας
  • ξενοδοχειακός τομέας, κλάδος της εστίασης, λιανικό εμπόριο τροφίμων, βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής
  • επαγγελματικές διαλέξεις μέχρι και διαγωνισμούς των σεφ που εργάζονται σε μαζική εστίαση, ζαχαροπλάστες και baristas

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν πιθανούς επιχειρηματικούς εταίρους στη δυναμική βιομηχανία των τροφίμων, να λάβουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τους τομείς Agrofood και HORECA και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στο διεθνή χώρο.

Κόστος εγγραφής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν.

Διαδικασία συμμετοχής 

Για εγγραφή παρακαλούμε ακολουθείστε το σύνδεσμο https://sirha2020budapest.b2match.io/. Η επιλογή των συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες μέσω της προαναφερόμενης ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου προφίλ, το οποίο θα αναφέρεται σε προσφορά ή ζήτηση συνεργασίας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη (minadaki@praxinetwork.gr), τηλ. 210 3607690).