Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων: 4ο Σεμινάριο «Διανοητική Ιδιοκτησία και Γαλάζια Ανάπτυξη στη Δυτική Ελλάδα»

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 6/2/2020

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλούν στο 4ο σεμινάριο του  2ου  Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, με θέμα:

«Διανοητική Ιδιοκτησία και Γαλάζια Ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα»

Το  σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2020 (σε αντικατάσταση της προηγούμενης ημερομηνίας 05/02/2020),  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και  ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Αντικείμενο της διάλεξης θα αποτελέσουν η διανοητική ιδιοκτησία και η διαχείρισή της. Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση για οριζόντια δράση στη γαλάζια ανάπτυξη, την εμπορική αξιοποίηση της έρευνας στην πράξη (research commercialization in action), καθώς επίσης και τα διαθέσιμα εργαλεία για την εκτίμηση της οικονομικής αξίας της διανοητικής ιδιοκτησίας (IP Valuation).

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 12 άτομα, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο 4ο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Τα σεμινάρια, στο σύνολό τους, στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Δείτε το αναθεωρημένο πρόγραμμα των σεμιναρίων

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τις κ.κ. Αρ. Σιώζου και Π. Παναγοπούλου στο τηλέφωνο 2610620815 ή στα emails info@sevpde.gr και ppanagopoulou@praxinetwork.gr, αντίστοιχα.