Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

ΑΚΥΡΩΣΗ Ενημερωτικής Ημερίδας ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020-Ασφαλείς Κοινωνίες

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 19/3/2020

Hero

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των μέτρων του Υπουργείου Υγείας για τον περιορισμό του κορονοϊού, η ενημερωτική ημερίδα «Ορίζοντας 2020 – Ασφαλείς Κοινωνίες» που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

 

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής για το Πρόγραμμα «Ορίζοντας 2020», σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, διοργανώνει την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

Ορίζοντας 2020 - Ασφαλείς Κοινωνίες
Προστασία της ελευθερίας και της ασφάλειας της Ευρώπης και των πολιτών της

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος», Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ & Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή, Αθήνα.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση της ερευνητικής και επιχειρηματικής κοινότητας για τις προκηρύξεις του 2020 του Προγράμματος Ορίζοντας 2020 – Ασφαλείς Κοινωνίες.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης στοιχεία της ελληνικής συμμετοχής στον Ορίζοντα 2020 στη θεματική περιοχή της Ασφάλειας, καθώς και ενημέρωση σχετικά με τη  μετάβαση στο επόμενο Πρόγραμμα Πλαίσιο Horizon Europe.

Δείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Για να εγγραφείτε στην εκδήλωση παρακαλούμε κάντε κλικ στο κουμπί Εγγραφή στην εκδήλωση που βρίσκεται το τέλος της παρούσας σελίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Βάγια Πιτέλη, τηλ.: 2310 552790, piteli@praxinetwork.gr

Χριστιάνα Σιαμπέκου, τηλ.: 210 3607690, siambekou@praxinetwork.gr         

Η διάθεση και τεχνική υποστήριξη της αίθουσας είναι μια ευγενική χορηγία του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».