Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

2ος Κύκλος Επιχειρηματικών Σεμιναρίων: 5ο Σεμινάριο «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Καθαρή Παραγωγή. Χρηματοδοτικές ευκαιρίες»

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 5/3/2020

O Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλούν στο 5ο σεμινάριο του  2ου  Κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, που διοργανώνουν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, με θέμα:

«Βιώσιμη Ανάπτυξη και Καθαρή Παραγωγή. Χρηματοδοτικές ευκαιρίες»

Το  σεμινάριο  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 05 Μαρτίου 2020,  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ, Δημ. Βότση 2, Πάτρα και  ώρες 17:00 – 19:00, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Αντικείμενο της διάλεξης θα αποτελέσουν η παρουσίαση οριζόντιου ευρωπαϊκού προγράμματος χρηματοδότησης ΜμΕ για καθαρότερη παραγωγή (KET4CP) καθώς και η ανάπτυξη ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών ευκαιριών στον τομέα της Βιο-οικονομίας μέσα από το πρόγραμμα BBI-JU.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 12 άτομα, ενώ παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν αίτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο 5ο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πατώντας εδώ.

Τα σεμινάρια, στο σύνολό τους, στοχεύουν στην ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων. Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ. Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τις διαλέξεις που αναμένονται στο 2ο Κύκλο Επιχειρηματικών Σεμιναρίων, συνημμένα διαθέσιμο το συνολικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κ. Αρ. Σιώζου στο τηλέφωνο 2610620815 ή στο email info@sevpde.gr.