Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

BBI-JU Virtual Info Day

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 22/4/2020

Hero

Η 7η ημερίδα για την νέα σύμπραξη των Βιο-βασισμένων Βιομηχανιών στην Ευρώπη  (BBI-JU) που είχε ανακοινωθεί για τις 22 Απριλίου 2020 στις Βρυξέλλες, θα διεξαχθεί διαδικτυακά, λόγω της επιδημίας του κορονοϊού (COVID-19).  Η εικονική (virtual) μερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω web-streaming: στο πρώτο μέρος της ημερίδας, θα παρουσιαστούν βιντεοσκοπημένα οι παρουσιάσεις των εξωτερικών εμπειρογνωμόνων και ζωντανά οι παρουσιάσεις των συνεργατών του BBI-JU. Για να διασφαλιστεί ότι η ημερίδα θα είναι δια-δραστική, οι απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού θα γίνονται άμεσα με τη χρήση διαδικτυακού εργαλείου.

Αναμένεται ότι η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη από άλλες χρονιές, αφού οι συμμετέχοντες που αρχικά είχαν δηλώσει ότι δεν θα παρευρεθούν, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από απόσταση. Η διαδικασία εγγραφών έχει ξεκινήσει με προθεσμία τις 3 Απριλίου 2020. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν από το link του BBI-JU.

Σε ότι αφορά τις διμερείς συναντήσεις στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν κανονικά από απόσταση μέσω τηλεφώνου ή μέσω skype. Οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν κανονικά να προγραμματίζουν συναντήσεις μέσω της πλατφόρμας δικτύωσης (BBI-JU Partnering Platform). Ωστόσο, για διευκόλυνση των συμμετεχόντων, οι διμερείς συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα σε διάρκεια τριών ημερών, ώστε να διασφαλιστεί η αξιοποίηση όλων των ευκαιριών δικτύωσης.

Η έκθεση με τα βιο-βασισμένα προϊόντα θα ακυρωθεί, αλλά θα υπάρχει συγκεκριμένος διαδικτυακός χώρος (Partner Section) για τους εταίρους που θέλουν να εκθέσουν τα προϊόντα τους.

Εδώ, μπορείτε να δείτε την ατζέντα της εκδήλωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ηλεκτρονική σελίδα του BBI-JU