Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Horizon 2020 Secure Societies - Online Brokerage Event

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 7/4/2020

Hero

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) για τον Ορίζοντα 2020 - Κοινωνική Πρόκληση 7 – Ασφαλείς Κοινωνίες και μέλος του δικτύου των ΕΣΕ SEREN 4, σας προσκαλεί στην ευρωπαϊκή εκδήλωση δικτύωσης (online brokerage event) που θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου 2020.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το δίκτυο H2020 Secure Societies NCPs - SEREN 4 και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αποτελεί μέρος της διοργάνωσης Horizon 2020 Secure Societies Info Day & Brokerage Event που ήταν προγραμματισμένη για τις 12-13 Μαρτίου και δεν πραγματοποιήθηκε. Οι ηχογραφημένες παρουσιάσεις του ενημερωτικού μέρους είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση δικτύωσης με τη νέα μορφή απευθύνεται τόσο σε όσους είχαν ήδη κάνει εγγραφή, αλλά και σε νέους ενδιαφερόμενους.

Τα προφίλ όσων είχαν κάνει ήδη εγγραφή παραμένουν ενεργά και οι συναντήσεις τους έχουν προγραμματισθεί για τις 7 Απριλίου. Οι νέοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν το προφίλ τους και στη συνέχεια να επιλέξουν συναντήσεις.

 

Πληροφορίες και εγγραφή

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχετική ιστοσελίδα: https://h2020-secure-societies-info-day.b2match.io/ 

Προθεσμία εγγραφής: 5 Απριλίου

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Βάγια Πιτέλη, piteli@praxinetwork.gr, 210 3607690