Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Qatar Matchmaking Event 2020: Διεθνής Ψηφιακή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων στον Τομέα των Κατασκευών

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 7/7/2020

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών περιοχών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στο Qatar Matchmaking Event 2020 που διεξάγεται μέσω ειδικής πλατφόρμας διασύνδεσης την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020.

Το virtual event διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Τράπεζα του Κατάρ (Qatar Development Bank) και το Έμπορο-Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου (London Chamber of Commerce & Industry).  

Η ψηφιακή εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της βιομηχανίας και της έρευνας που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  • Κατασκευές
  • Οικοδομικά Υλικά
  • Πλαστικά

Οφέλη συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν διαδικτυακά νέους συνεργάτες και πελάτες, να εντοπίσουν εν δυνάμει προμηθευτές, διανομείς, εταίρους κοινοπραξιών καθώς και κυβερνητικούς εκπροσώπους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες με την βιομηχανική κοινότητα του Κατάρ.

Κόστος εγγραφής 

Η συμμετοχή στο virtual event τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν (η ηλεκτρονική εγγραφή στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης είναι υποχρεωτική).
 
Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης: Qatar Matchmaking Event 2020

Επίσης θα λάβουν οδηγίες για την υποβολή του επιχειρηματικού-τεχνολογικού τους προφίλ προκειμένου να προγραμματίσουν έγκαιρα τις ψηφιακές συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ζώνη ώρας κατά την εγγραφή!

Χρονοδιάγραμμα 
Εγγραφές: έως 7 Ιουλίου 2020
Επιλογή συναντήσεων: έως 23 Ιουνίου 2020 
Διεξαγωγή εκδήλωσης: 7 Ιουλίου 2020

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ.Ηρακλή Καραντώνη (τηλ: 2810 338974).

 

Πόρισμα

Μέσα από το αρχείο excel που εξήχθη από την πλατφόρμα, και με το κατάλληλο φιλτράρισμα, προκύπτουν τα ακόλουθα: -Είχαμε 5 Έλληνες συμμετέχοντες που υποστηρίχθηκαν από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ. -Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 18 διμερείς συναντήσεις μεταξύ των πελατών του Δικτύου ΠΡΑΞΗ και εταιριών από το Κατάρ.