Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Gamesmatch 2020 - Virtual Networking Event

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 25 έως 27/8/2020

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα του gaming θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο Gamesmatch 2020 που διεξάγεται μέσω ειδικής πλατφόρμας διασύνδεσης μεταξύ 25-27/8/2020.
 
Το virtual event διοργανώνεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με το ZENIT. Η εκδήλωση στοχεύει στις εταιρείες του χώρου που θέλουν να έχουν διεθνή συνεργασία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους συνεργάτες και πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές-ερευνητικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο.

Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης. Οδηγίες για την εκδήλωση μπορούν να βρεθούν εδώ. Η συμμετοχή στο virtual event τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ.Καραμάνη Κωνσταντίνο  τηλ.: 210 360 7690, email: karamanis@praxinetwork.gr