Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Sustainability and Circular Economy for Food Technology B2B: Διεθνής διαδικτυακή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 8 έως 10/10/2020

Hero

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί παραγωγούς, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και παρόχους τεχνολογίας στους τομείς των τροφίμων και ποτών, στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων Sustainability and Circular Economy for Food Technology B2B που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 8 - 10 Οκτωβρίου​ 2020 μέσω της πλατφόρμας b2match.

Οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών θα συνδεθούν με παρόχους τεχνολογίας (εταιρείες, πανεπιστήμια και ινστιτούτα έρευνας και ανάπτυξης) προκειμένου να ενισχυθούν οι συνεργασίες για την κυκλική οικονομία. Η εκδήλωση αφορά την αποτελεσματική και βιώσιμη παραγωγή τροφίμων, την ανάκτηση και αξιοποίηση υποπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, τη βιώσιμη συσκευασία και την αναγέννηση του εδάφους.

Η εκδήλωση Sustainability and Circular Economy for Food Technology B2B​ αφορά τους παρακάτω τομείς: 

  • αγρο-οικολογία
  • βιοποικιλότητα
  • αειφόρος γεωργία
  • γεωργία ακριβείας
  • αστική γεωργία

Διαδικασία εγγραφής

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://gusto2020.b2match.io/ όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις διαδικτυακές συναντήσεις σας.

Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένη εικονική αίθουσα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Προθεσμία εγγραφής: 2/10/2020

Κόστος συμμετοχής

Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν

Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση καθώς και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη, τηλ. 210 3607690, minadaki@praxinetwork.gr