Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων

Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 22 έως 23/9/2020

Hero

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗσυντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, προσκαλεί νεοφυείς επιχειρήσεις, συνεργατικά σχήματα, και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας και των Logistics στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων  Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation  που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 22 και 23 Σεπτέμβριου 2020. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Startport GmbH και την ZENIT GmbH/NRW.Europa.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να αναπτύξουν ερευνητικές, τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες, καθώς και να εντοπίσουν ή να προωθήσουν τεχνολογίες, προϊόντα και τεχνογνωσία.

Το Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation εστιάζει στα παρακάτω θεματικά πεδία:

  • Supply Chain Management
  • Warehousing
  • Transport
  • IoT
  • Miscellaneous

Διαδικασία εγγραφής

Για εγγραφή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης Spotlight on European Supply Chain and Logistics Innovation όπου μπορείτε να εισάγετε το προφίλ σας και να επιλέξετε τις διαδικτυακές συναντήσεις σας. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης και από τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη και γίνονται σε προκαθορισμένη εικονική αίθουσα και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Η συμμετοχή είναι χωρίς κόστος

Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε στην εκδήλωση καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Δρ.Αχιλλέα Μπάρλα, τηλ. 24210 32762, barlas@praxinetwork.gr