Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

6th International B2B Software Days 2021

2021-05-10 09:00:00.0 2021-05-12 09:00:00.0 Europe/Athens 6th International B2B Software Days 2021 Ευκαιρίες δικτύωσης για την ανάπτυξη τεχνολογικών, επιχειρηματικών κι ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα του Λογισμικού θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών ... Virtual FFG, WKO/Advantage Austria, Vienna Business Agency και TU Wien praxi@praxinetwork.gr
Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 10 έως 12/5/2021

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης για την ανάπτυξη τεχνολογικών, επιχειρηματικών κι ερευνητικών συνεργασιών στον τομέα του Λογισμικού θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις, οργανισμοί και ερευνητικά εργαστήρια που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων 6th International B2B Software Days 2021. Η εκδήλωση, η οποία λαμβάνει χώρα εξ ’αποστάσεως (virtually) στις 10-12/5/2021 στη Βιέννη, διοργανώνεται από τους οργανισμούς FFG, WKO/Advantage Austria, Vienna Business Agency και TU Wien. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή Ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών σε αυτή.

Οι συμμετέχοντες στις διμερείς συναντήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους συνεργάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες & προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε συνεργασίες. Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χρόνο, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Επίσης, πέρα από την εκδήλωση των επιχειρηματικών συναντήσεων, δίνεται η ευκαιρία προβολής και συνάντησης εταιρειών start-ups ή scale-ups με επενδυτές και η παρακολούθηση σεμιναρίων. Τέλος, για αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν μια καινοτόμο λύση στις επιχειρηματικές τους προκλήσεις, μπορούν να ζητήσουν την ανάπτυξη της μέσα από τα  CoCreation Labs.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι τις 5/5/2021 με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ. Κώστα Καραμάνη (karamanis@praxinetwork.gr, τηλ. 210 3608057).