Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Murcia Food 2021: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς των Τεχνολογιών Τροφίμων

2021-05-17 10:00:00.0 2021-05-21 05:00:00.0 Europe/Athens Murcia Food 2021: Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς των Τεχνολογιών Τροφίμων Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών στους τομείς των Τεχνολογιών Τροφίμων θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση Murcia Food 2021 που διεξάγεται  μέσω ... Online event Regional Development Agency of the Region of Murcia (INFO), EEN praxi@praxinetwork.gr
Ημερομηνίες Εκδήλωσης: 17 έως 21/5/2021

Hero

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών στους τομείς των Τεχνολογιών Τροφίμων θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση Murcia Food 2021 που διεξάγεται μέσω ειδικής πλατφόρμας διασύνδεσης από την Δευτέρα 17 Μαΐου έως Παρασκευή 21 Μαΐου 2021.
 
Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network και τον οργανισμό Regional Development Agency of the Region of Murcia (INFO) στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Συμποσίου για τις εξελίξεις στην Τεχνολογία Τροφίμων. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση και τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση.

Η ψηφιακή εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων αναμένεται να προσελκύσει σημαντικούς εκπροσώπους από το χώρο της βιομηχανίας και της έρευνας που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς των τεχνολογιών τροφίμων:

Υγιεινή εγκαταστάσεων και ασφάλεια τροφίμων:

 • Αλλεργιογόνα
 • Έλεγχος ταυτότητας προϊόντων διατροφής, συστήματα γρήγορου ελέγχου κ.λπ.

Βιοτεχνολογία:

 • Βιοαισθητήρες
 • Νέα προϊόντα διατροφής (πρεβιοτικά, λειτουργικά κ.λπ.)

Κυκλική οικονομία:

 • Κύκλος ζωής τροφίμων
 • Οικολογικός σχεδιασμός
 • Επαναχρησιμοποίηση παραπροϊόντων τροφίμων
 • Ελαχιστοποίηση των απωλειών μετά τη συγκομιδή
 • Άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τη βιομηχανία τροφίμων

Τεχνολογία διατήρησης. Ενεργή και έξυπνη συσκευασία:

 • Αέρια σε υπερκρίσιμη κατάσταση
 • Ενεργή συσκευασία και νέα δοχεία

Διαδικασίες αυτοματισμού και ελέγχου:

 • Παρακολούθηση διαδικασιών, αισθητήρες, επικοινωνία, ρομποτική κ.λπ.

Υδραυλικές τεχνολογίες στον τομέα των τροφίμων:

 • Επαναχρησιμοποίηση παραπροϊόντων τροφίμων

Οφέλη συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους συνεργάτες και πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές - τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και ανταλλαγής εμπειριών με άλλους συντελεστές στον τομέα των τεχνολογιών τροφίμων.

Κόστος εγγραφής 

Η συμμετοχή στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν (η ηλεκτρονική εγγραφή στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης είναι υποχρεωτική).
 
Διαδικασία εγγραφής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον επίσημο ιστοχώρο της διοργάνωσης: Murcia Food 2021

Επίσης θα λάβουν οδηγίες για την υποβολή του επιχειρηματικού-τεχνολογικού τους προφίλ προκειμένου να προγραμματίσουν έγκαιρα τις ψηφιακές συναντήσεις με εταίρους της επιλογής τους. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Προσοχή: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή ζώνη ώρας κατά την εγγραφή!

Χρονοδιάγραμμα 
Εγγραφές: έως 21 Μαΐου 2021
Επιλογή συναντήσεων: 3 Μαΐου έως 21 Μαΐου 2021 
Διεξαγωγή εκδήλωσης: 17-21 Μαΐου 2021

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κ.Ηρακλή Καραντώνη (karantonis@praxinetwork.gr, τηλ.: 2810 338974).