Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Infrastructure, Telematics & Navigation Expo: Εκδήλωση Μεταφοράς Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών στο χώρο των Μεταφορών

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 16/10/2009

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών / τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των Μεταφορών, Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμοί που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων, στις 16 Οκτωβρίου 2009, στο Τορίνο της Ιταλίας. Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Enterprise Europe Network στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως “Infrastructure, Telematics & Navigation Expo”. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas, υποστηρίζει και συντονίζει τη συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών στην εκδήλωση τεχνολογικών - επιχειρηματικών συναντήσεων. Η ITN Expo αναμένεται να προσελκύσει τους σημαντικότερους εκπροσώπους του χώρου των Μεταφορών και των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη υπηρεσιών για το χώρο των μεταφορών. Στη φετινή διοργάνωση αναμένεται η προσέλευση επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: 1. Αυτοκινητοβιομηχανία, 2. Ηλεκτρονική, Πληροφορική & Τηλεπικοινωνίες, 3. Ηλεκτρονική & Μικροηλεκτρονική, 4. Επεξεργασία Δεδομένων - Πληροφορική, 5. Συστήματα Διαχείρισης Εργασιών (Workflow Management), 6. Εφαρμογές Πληροφορικής και Τηλεματικής, 7. Πολυμέσα, 8. Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα, 9. Έξυπνες υποδομές, 10. Δημόσια Διοίκηση. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν νέους πελάτες, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές / τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Ταυτόχρονα η εκδήλωση αποτελεί ιδανικό μέσο προώθησης και προβολής νέων Τεχνολογιών που έχουν αναπτυχθεί από ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Διαδικασία συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα τεχνολογικά προφίλ τους ώστε να προγραμματιστούν κατ'ιδίαν συναντήσεις με τους εταίρους της επιλογής τους με σκοπό τη σύναψη διασυνοριακών συμφωνιών μεταφοράς τεχνολογίας. Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το αργότερο έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2009.

 

Πόρισμα

Στις 16 Οκτωβρίου 2009 πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας η ετήσια διεθνής έκθεση Infrastructure, Telematics & Navigation Expo 2009. Στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώθηκε από τα τοπικά γραφείο του Enterprise Europe Network εκδήλωση μεταφοράς τεχνολογίας με σκοπό την υποβοήθηση των επιχειρήσεων, εργαστηρίων και start-ups στη σύναψη διεθνών συνεργασιών και συμμαχιών. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ,μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas, συμμετείχε στην εκδήλωση επιχειρηματικών και τεχνολογικών συναντήσεων ως συν-διοργανωτής υποστηρίζοντας Ελληνικές εταιρείες και οργανισμούς στην αναζήτηση εταίρων για διεθνή συνεργασία. Πιο αναλυτικά, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ πραγματοποίησε δύο συναντήσεις για εταιρία που εκπροσώπησε καθώς άλλη μία εταρία που συμμετείχε αυτοπροσώπως πραγματοποίησε 7 συναντήσεις με την καθοδήγηση του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.