Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Precision Fair 09. Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο χώρο των τεχνολογιών υψηλής ακριβείας (precision technologies)

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 3/12/2009

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών / τεχνολογικών συνεργασιών στον τομέα των τεχνολογιών υψηλής ακριβείας (precision technologies) θα έχουν οι ελληνικές εταιρίες που θα συμμετάσχουν στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων που θα λάβει χώρα στις 3 Δεκεμβρίου 2009 στο Veldhoven της Ολλανδίας. Η έκθεση Precision Fair διοργανώνεται φέτος για 9η χρονιά και θεωρείται πλέον διεθνές σημείο αναφοράς στον τομέα των precision technologies. Τα θεματικά πεδία που καλύπτει είναι μεταξύ άλλων, τεχνολογίες μικροσυστημάτων, τεχνικές ελέγχου, νανοτεχνολογίες και μηχανήματα υψηλής ακριβείας. Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από την εταιρία Mikrocentrum and Syntens με την ενεργό συμμετοχή του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, μέλος του Enterprise Europe Network – Hellas. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίσουν στελέχη της επιχειρηματικής και ερευνητικής κοινότητας, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα καθώς και να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές / τεχνολογικές συνεργασίες στον ευρωπαϊκό χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες: Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μέλος του Enterprise Europe Network - Hellas Δρ. Αναστασία Κωνσταντίνου Τηλ. 210 3607690 begin_of_the_skype_highlighting              210 3607690      end_of_the_skype_highlighting Φαξ: 210 3636109 E-mail: nats@help-forward.gr

 

Πόρισμα

Μικρή αλλά περιεκτική έκθεση η Precision Fair 2009 στα πλαίσια της οποίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων. Από πλευράς Ελλάδας συμμετείχαν δύο εταιρίες και πραγματοποιήθηκαν πέντε διμερείς συναντήσεις.