Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

6 Ελληνικές επιχειρήσεις στο «International private equity market (IPEM 2017)»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/01/2017

Με την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ, έξι ελληνικές επιχειρήσεις θα βρεθούν στις Κάννες, στις 25-27 Ιανουαρίου, για να συμμετάσχουν στο  «International private equity market (IPEM 2017)», μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις επενδυτικών κεφαλαίων παγκοσμίως, και να διεκδικήσουν χρηματοδότηση των επιχειρηματών τους σχεδίων.

Το IPEM 2017  αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 1.200 επαγγελματίες από το χώρο του Private Equity, 150 επενδυτές και 150 επιχειρηματίες από 35 χώρες. Όλοι οι συμμετέχοντες, διαθέτοντας ώριμα επενδυτικά σχέδια, αναζητούν κεφάλαια άνω των 5 εκ. ευρώ,  με περιορισμένη συμμετοχή (>30%) των επενδυτών στο τελικό τους σχήμα.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από το Enterprise Europe Network, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης. Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas κατάφερε να εξασφαλίσει για τις Ελληνικές επιχειρήσεις επιπλέον οφέλη, όπως ελεύθερη είσοδο στην εκδήλωση, συμμετοχή στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικές παρουσιάσεις ενώπιον επενδυτών για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς τεχνολογιών Υγείας και Χρηματοοικονομικών. Σημειώνεται ότι η επιχορηγούμενη ελληνική συμμετοχή είναι από τις πλέον ισχυρότερες πανευρωπαϊκά, καθώς βρίσκεται δεύτερη μετά την Γαλλία.

Με στόχο την αποτελεσματικότερη παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στις κατ’ δίαν συναντήσεις με επενδυτές, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ έχει αναλάβει την προετοιμασία τους μέσω εξατομικευμένων συνεδριών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.