Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Εξωστρέφεια και διεθνοποίηση ΜμΕ - Δικτύωση μέσω του Enterprise Europe Network

Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/03/2019

Συνεχίζονται τα επιχειρηματικά σεμινάρια του 1ου Κύκλου στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθές το 2ο σεμινάριο του πρώτου κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas.

To σεμινάριο είχε τίτλο "Εξωστρέφεια και διεθνοποίηση ΜμΕ-Δικτύωση μέσω του Enterprise Europe Network", ενώ αντικείμενο της διάλεξης αποτέλεσαν οι μηχανισμοί που είναι διαθέσιμοι για τη στροφή των ελληνικών επιχειρήσεων και προς τη διεθνή αγορά. Αναπτύχθηκαν οι μέθοδοι με τις οποίες μια επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει διεθνή προσανατολισμό και να δικτυωθεί με άλλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις και φορείς, , καθώς και τρόποι αναζήτησης συνεργατών  για σχηματισμό κοινοπραξιών στο πλαίσιο  ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων

Στόχος όλων των σεμιναρίων του 1ου κύκλου είναι η ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων και διεξάγονται ανά 15  μέρες  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ. Η γνώμη και οι ανάγκες των συμμετεχόντων λαμβάνονται υπόψη για τη διαμόρφωση της θεματολογίας του επόμενου σεμιναριακού κύκλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή, κ. Παναγοπούλου)