Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας στην Πράξη

Δράσεις ενίσχυσης της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/04/2019

Συνεχίζονται τα επιχειρηματικά σεμινάρια του 1ου Κύκλου στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το 4ο σεμινάριο του πρώτου κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων που διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas.

To σεμινάριο είχε τίτλο "Δράσεις ενίσχυσης της Γυναικείας επιχειρηματικότητας", ενώ αντικείμενο της διάλεξης αποτέλεσαν η παρουσίαση του έργου WE GROW και η υποστήριξη που παρέχει στις γυναίκες που «επιχειρούν», ευρωπαϊκές ευκαιρίες χρηματοδότησης (SME Instrument) καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης μέσω του Enterprise Europe Network.

Στόχος όλων των σεμιναρίων του 1ου κύκλου είναι η ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων και διεξάγονται ανά 15  μέρες  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ. Η  γνώμη και οι ανάγκες των συμμετεχόντων λαμβάνονται υπόψη για τη διαμόρφωση της θεματολογίας του επόμενου σεμιναριακού κύκλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή, κ. Παναγοπούλου)