Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Γαλάζια ανάπτυξη: Ευκαιρίες χρηματοδότησης και υποστηρικτικές δράσεις

Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/05/2019

Συνεχίζονται τα επιχειρηματικά σεμινάρια του 1ου Κύκλου στην Πάτρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 το σεμινάριο με τίτλο «Blue Growth - Γαλάζια ανάπτυξη: Ευκαιρίες χρηματοδότησης και υποστηρικτικές δράσεις» που διοργάνωσαν  ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ) και το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστής του Enterprise Europe Network – Hellas, στο πλαίσιο του πρώτου κύκλου Επιχειρηματικών Σεμιναρίων.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου SHIPmEnTT  και κατά τη διάρκειά του παρουσιάστηκαν θέματα διαχείρισης καινοτομίας (innovation management, business model innovation), καθώς και ευκαιρίες χρηματοδότησης στον τομέα της Γαλάζιας Ανάπτυξης.

Στόχος όλων των σεμιναρίων του πρώτου κύκλου είναι η ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από την ανάδειξη ευκαιριών χρηματοδότησης, εξωστρέφειας και διεθνοποίησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ομιλητές των σεμιναρίων είναι εξειδικευμένα στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρηματικών και εργοδοτικών φορέων και διεξάγονται ανά 15  μέρες  στα γραφεία του ΣΕΒ ΠΕ&ΔΕ. Η  γνώμη και οι ανάγκες των συμμετεχόντων λαμβάνονται υπόψη για τη διαμόρφωση της θεματολογίας του επόμενου σεμιναριακού κύκλου.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2610620815 (κ. Κυριαζή, κ. Παναγοπούλου)