Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Η ελεύθερη πρόσβαση σ’ ένα ασφαλές αυτοματοποιημένο ευρωπαϊκό εργαλείο μετάφρασης θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας;

Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/01/2020

Η ελεύθερη πρόσβαση σ' ένα ασφαλές αυτοματοποιημένο ευρωπαϊκό εργαλείο μετάφρασης θα μπορούσε να βοηθήσει την επιχείρησή σας; Πείτε μας τη γνώμη σας!

Η αυτόματη μετάφραση σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε ερωτήματα, αλληλογραφία και άλλες πληροφορίες, που έχουν συνταχθεί σε άλλη γλώσσα, εύκολα και γρήγορα, μ' έναν τρόπο που κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από λίγο καιρό, πρέπει όμως πάντοτε να έχετε κατά νου ότι η μετάφραση αυτή σε καμία περίπτωση δεν είναι της ίδιας ποιότητας με εκείνη των επαγγελματιών μεταφραστών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να προσφέρει σε όλες τις ΜΜΕ της ΕΕ δωρεάν πρόσβαση στο εργαλείο που χρησιμοποιούν μέχρι τώρα τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και οι δημόσιες διοικήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ. Πριν προχωρήσει όμως σε αυτό, είναι απαραίτητο να γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες των ΜΜΕ και τις περιπτώσεις στις οποίες θα χρησιμοποιούν το εν λόγω εργαλείο μετάφρασης, καθώς και άλλα γλωσσικά εργαλεία που αναπτύσσονται αυτή τη στιγμή.

Στο πλαίσιο αυτής της διαβούλευσης το Ευρωπαικό Δίκτυο Enterprise Europe Network - Hellas καλεί όλες τις επιχειρήσεις να αφιερώσουν λίγο χρόνο και  να αποτυπώσουν τις απόψεις τους, στην αντίστοιχη διαδικτυακή φόρμα, βοηθώντας το έργο της ΕΕ:

Ερωτηματολόγιο

Παρακαλούμε πολύ να συμβάλετε με τις απόψεις σας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020.

Οι πληροφορίες που υποβάλλετε είναι εμπιστευτικές. Τα αποτελέσματα που θα παρουσιαστούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχουν συγκεντρωτική μορφή. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την απάντησή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, κα. Κατερίνα Μηναδάκη (minadaki@praxinetwork.gr), τηλ. 210 3607690. 

Enterprise Europe Network Horizon 2020 Futures Research Equity Investment Forum Hellenic Biocluster European IPR Helpdesk