Μεταφορά Τεχνολογίας & Υποστήριξη Καινοτομίας

Tour d'Europe Cologne 2017 / ANUGA Pre-Event: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς των τροφίμων και των ποτών

Ημερομηνία Εκδήλωσης: 6/10/2017

Tour

 

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών στον τομέα των τροφίμων και ποτών θα έχουν οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στη Διεθνή Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με Γερμανούς Αγοραστές (Meet the Buyer's Event), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία στις 6 Οκτωβρίου 2017, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας  "Tour d' Europe". Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τον Γερμανικό οργανισμό ZENIT GmbH / NRW.Europa και το Enterprise Europe Network και υποστηρίζεται από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων "Tour d’Europe Cologne 2017/ Anuga Pre-event " αποτελεί μια ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ποτών να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από τη Γερμανία. Στην εκδήλωση οργανώνονται διμερείςσυναντήσεις αγοραστών-προμηθευτών βασισμένες σε συγκεκριμένες ζητήσεις τροφίμων και ποτών που θα εμφανιστούν στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης ANUGA 2017, της μεγαλύτερης εμπορικής έκθεσης τροφίμων και ποτών στον κόσμο και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο EDEN Hotel Früh am Dom, λίγα μέτρα από τον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κολωνίας.

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

  • Nα προσεγγίσουν νέους πελάτες-αγοραστές στη Γερμανία
  • Να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο
  • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας απευθείας εγγραφή στην ειδική ιστοσελίδα της εκδήλωσης επιχειρηματικών συναντήσεων https://www.b2match.eu/tour-d-europe-anuga2017. Η συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν, ενώ οι επιχειρήσεις θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιες το κόστος μετάβασής τους στην Κολωνία. Η επιλογή των προκαθορισμένων συναντήσεων γίνεται από τους ίδιους τους Γερμανούς αγοραστές  μέσω της άνωθεν ηλεκτρονικής πλατφόρμας και βασίζεται στην εισαγωγή κατάλληλου επιχειρηματικού προφίλ με  περιγραφή και φωτογραφίες προϊόντων. Σημειώνεται ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κατόπιν επιβεβαίωσης από τους αγοραστές και γίνονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Η επιβεβαίωση για συνάντησεις μπορεί να γίνει μέχρι δύο εβδομάδες πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης (22/09/2017).

Πληροφορίες συμμετοχής

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση των επιχειρηματικών συναντήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ Γραφείο Κρήτης:  κ.Ηρακλή Καραντώνη (τηλ: 2810 391979), e-mail: karantonis@praxinetwork.gr) ή τον κ. Ιγνατιάδη Παναγιώτη (τηλ: 2810 391954, e-mail: ignatiadis@help-forward.gr)

 

Πόρισμα

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 11 Έλληνες-πελάτες μας πραγματοποιώντας συνολικά 14 διμερείς συναντήσεις.