Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στις 8 Μαρτίου στο Round table: Women in Leadership

Η Δρ. Αρετή Μούρκα, Επικεφαλής του Γρ. Μεταφοράς Τεχνολογίας, ΙΤΕ/Δίκτυο ΠΡΑΞΗ  θα συμμετέχει στην εκδήλωση ‘Round table: Women in Leadership’ που διοργανώνει το ATHENA European University την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το   ATHENA European university διοργανώνει  διαδικτυακή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης  με γυναίκες σε κορυφαίες επιστημονικές ή ηγετικές θέσεις, για τον εορτασμό της ημέρας της γυναίκας  στις 8 Μαρτίου (στις 17:00 ώρα Ελλάδας). Θα συζητηθούν οι προκλήσεις σταδιοδρομίας των γυναικών και οι πιθανές στρατηγικές για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

  • Ώρα : 8 Μαρτίου 2023, 16.00 CET
  • Τοποθεσία : online, με εγγραφή εδώ .  
  • Συμμετέχοντες : ακαδημαϊκοί, φοιτητές και ενδιαφερόμενοι φορείς που θα ήθελαν να παρέχουν την ορθή νοοτροπία σε έναν οργανισμό για να αποδεχτούν τον ρόλο του ηγέτη σε μια γυναίκα.

 

Περισσότερα Νέα:

Έναρξη υποβολής προτάσεων στο Pre-Accelerator για ελληνικές deep tech start-ups

Η στρατηγική συνεργασία του Δικτύου ΠΡΑΞΗ με την Brookstreet Equity Partners LLP συνεχίζεται!

EENergy Second Call: 102 αιτήσεις από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ – 22 ΜΜΕ εξασφάλισαν χρηματοδότηση έως 10.000 ευρώ

WiderAdvance Facility: ευκαιρίες αξιοποίησης των αποτελεσμάτων από τις δράσεις Widening