12ο Forum Υγείας 2024

Tο «12ο Forum Υγείας 2024», θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Μαΐου 2024, στο ξενοδοχείο «My Way» (Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 16, Πάτρα). Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ΥΒΡΙΔΙΚΑ, με φυσική παρουσία ομιλητών και συνέδρων στο συνεδριακό χώρο και ταυτόχρονα θα προβάλλονται live διαδικτυακά μέσω της επίσημης πλατφόρμας της διοργάνωσης www.forumanaptixis.gr.

Η θεματολογία του 12ου Forum Υγείας 2024 θα αναδείξει τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν συνολικά το χώρο της Υγείας, αναζητώντας προτάσεις και λύσεις, αλλά και προβάλλοντας καλές πρακτικές στο χώρο. Παράλληλα, στις ομιλίες περιλαμβάνονται και επίκαιρες ενότητες που αφορούν τις σύγχρονες εξελίξεις στην Υγεία με έμφαση στις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως ο καθοριστικός ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης σε αυτές.

INFO DAY

Στο πλαίσιο του 12ου Forum Υγείας 2024 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου Info Day με θέμα «smartHEALTH: Η υγεία στην ψηφιακή εποχή» που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΒΠΕ&ΔΕ). Μπορείτε να δείτε την εκδήλωση Live στο www.forumanaptixis.gr.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες για το 12ο Forum Υγείας 2024 εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Info Day εδώ.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Το 12ο Forum Υγείας 2024 συνδιοργανώνεται από τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα Νέα:

Invest to Innovate: Εκδηλώσεις για επενδυτικές παρουσιάσεις

Ανταλλαγή γνώσης και ουσιαστική σύνδεση με τις κοινότητες της καινοτομίας.

Πρόσκληση για Σύμβουλο Μεταφοράς Τεχνολογίας & Υποστήριξης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη

EUDIS hackathon 2024 με θέμα «Digital in Defence»