Virtual EU FashionMatch Amsterdam 11.0 @Modefabriek [30 Ιαν.-1 Φεβρ. 2022]

Ευκαιρίες δικτύωσης και ανάπτυξης συνεργασιών στον τομέα της Μόδας, της Κλωστοϋφαντουργίας και των Υποδημάτων θα έχουν οι Ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν εξ ’αποστάσεως (virtually) στην ενδέκατη έκδοση της διεθνούς εκδήλωσης συναντήσεων EU FashionMatch Amsterdam.

Ακολουθώντας την πορεία των προηγούμενων επιτυχημένων εκδηλώσεων, το event διοργανώνεται από το Enterprise Europe Network και λαμβάνει χώρα διαδικτυακά από τις 30/1 μέχρι την 1/2/2022.
Η εκδήλωση EU FashionMatch Amsterdam 11.0 @Modefabriek συγκεντρώνει αγοραστές, σχεδιαστές, προμηθευτές, κατασκευαστές, ειδικούς, επενδυτές και παρόχους υπηρεσιών (ανακύκλωσης και διαλογής) από μεγάλο αριθμό χωρών από όλο τον κόσμο. Η τελευταία εκδήλωση EU Fashion Match 10.0 κατάφερε να συγκεντρώσει 549 συμμετέχοντες από 46 χώρες.

Η εκδήλωση κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών περιλαμβάνει:
• Προβολή βίντεο
• Συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης (round tables)
• Ομιλίες
• Συνεδρίες ανάπτυξης (matchmaking)

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση τεχνολογικών-επιχειρηματικών συναντήσεων
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση συναντήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν νέες γνώσεις και επιχειρηματικές επαφές, εύρεση εταιρειών και αύξηση του διεθνούς δικτύου τους με κατάλληλους πιθανούς συνεργάτες.
Με την ευκολότερη και ταχύτερη σύνδεση που προσφέρεται για τις εταιρείες μόδας, ενισχύονται οι ευκαιρίες για εμπορικές συνεργασίες και η εξεύρεση εταίρων για κοινά έργα, εξερεύνηση νέων αγορών καθώς και ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και καινοτομιών.

📌 Συμμετέχοντες
Η συμμετοχή αφορά επιχειρήσεις μόδας και σχεδιαστές, εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή ενδυμάτων και αξεσουάρ μόδας, εμπόρους λιανικής, αγοραστές, πλατφόρμες πωλήσεων, διανομείς και αντιπροσώπους ενδυμάτων και αξεσουάρ, καθώς και εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες όπως νομικές συμβουλές, συμβουλές για επιχειρηματική ανάπτυξη, μεταφορές κ.λπ.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

📌 Διαδικασία συμμετοχής
Οι συναντήσεις απαιτούν την επιβεβαίωση και από τα δύο μέρη και διεξάγονται σε προκαθορισμένο χώρο και ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων. Αν σας ενδιαφέρει να συμμετάσχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ. 2103607690.

Περισσότερα Νέα:

Πρόσκληση για Σύμβουλο Επιχειρήσεων στα Ιωάννινα

Σύνδρομο άρρωστου κτιρίου: Ενημέρωση και αντιμετώπιση

1o συμπόσιο Ερευνητικών Υποδομών – 7 Μαΐου 2024 / Μαδρίτη

Πρόσκληση για Σύμβουλο Επιχειρήσεων στην Αθήνα – Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτησεων