Οι επιχειρήσεις μάς επιβραβεύουν με τα καλά τους λόγια – Impact Survey results EEN Hellas

Εξαιρετικά αποτελέσματα της ελληνικής κοινοπραξίας στην έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Enterprise Europe Network το διάστημα 2023-2024.

Στο Enterprise Europe Network εργαζόμαστε συνεχώς για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουμε. Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας αναπτύσσονται διεθνώς με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network.

Δείτε τι λένε οι ίδιες οι επιχειρήσεις που υποστηρίζουμε:

  • Εννιά στις 10 επιχειρήσεις-πελάτες του Δικτύου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι το Enterprise Europe Network ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους εξαιρετικά καλά ή πολύ καλά.
  • Εννιά στις 10 επίσης θεωρούν πολύ πιθανό να συστήσουν το Enterprise Europe Network  σε άλλες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν ξανά οι ίδιες στο μέλλον με το Δίκτυο.
  • Οκτώ στις 10 επιχειρήσεις περιγράφουν τις υπηρεσίες του Δικτύου ως υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

Από τα διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas κατάφεραν να αυξήσουν κατά μέσο όρο τον τζίρο τους κατά 35,5%.

Δρ. Αχιλλέας Μπάρλας, Συντονιστής Enterprise Europe Network Hellas

«Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κοινοπραξία του Enterprise Europe Network το 2023-2024» δηλώνει ο συντονιστής της κοινοπραξίας Δρ Αχιλλέας Μπάρλας.

«Οι επιχειρήσεις μάς επιβραβεύουν με τα καλά τους λόγια, καθώς εννέα στις δέκα δηλώνουν ότι ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά καλά στις ανάγκες τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι υπηρεσίες μας συνέβαλαν σε αύξηση του τζίρου τους κατά 35,5% κατά μέσο όρο, επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».

Η αποτελεσματικότητα της ελληνικής κοινοπραξίας

Η συνεισφορά της ελληνικής κοινοπραξίας στη σύνθεση και στα αποτελέσματα του Enterprise Europe Network είναι σημαντική. Είναι χαρακτηριστικό ότι μία στις δέκα ιστορίες επιτυχίας που έχουν δημοσιευτεί στον διεθνή ιστότοπο του Δικτύου προέρχονται από την Ελλάδα.

Κάθε κοινοπραξία που συμμετέχει στο Δίκτυο έχει συγκεκριμένους μετρήσιμους στόχους που καλείται να επιτύχει μέσα σε μια δεδομένη χρονική περίοδο. Επιπλέον, η καταγραφή του αντικτύπου των υπηρεσιών που προσφέρουμε στις επιχειρήσεις είναι πολύ σημαντική για εμάς για να έχουμε σαφή εικόνα για την  ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η έρευνα διεξάγεται με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες από το Enterprise Europe Network. Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν το διάστημα Ιούλιος 2023 – Ιούνιος 2024.

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, ως συντονιστής του ελληνικού δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, αποτελεί πυλώνα υποστήριξης για τις επιχειρήσεις, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που συμβάλλουν στη διεθνή ανάπτυξή τους. Με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ ενισχύει την καινοτομία και την εξωστρέφεια των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα δεσμεύεται να συνεχίσει να τις στηρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας στη διεθνή ανάπτυξή τους και καθιστώντας τις ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Enterprise Europe Network

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Οι υπηρεσίες του παρέχονται με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Οργανισμού του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας και των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (EISMEA).

Μάθετε περισσότερα για το Enterprise Europe Network Hellas στον ιστότοπο een.gr

Διαβάστε τις ιστορίες επιτυχίας του Δικτύου σε όλο τον κόσμο: https://een.ec.europa.eu/success-stories

 

Περισσότερα Νέα:

To Δίκτυο ΠΡΑΞΗ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Webinar: Doing business in the United State: what you need to know about import customs issues

Webinar για υποψήφιους αιτούντες στην ανοιχτή προκήρυξη για το ERC Advanced Grant

Διαθέσιμα τα FAQs & οι παρουσιάσεις του Webinar: Ask the NCP: ERA Talents & Hop-On Facility.