Δεύτερη ανοιχτή πρόσκληση για το πρόγραμμα EmpoWomen

Το πρόγραμμα EmpoWomen ανακοινώνει τη 2η Ανοιχτή Πρόσκληση για την πρωτοποριακή του πρωτοβουλία, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών που ηγούνται νεοφυών επιχειρήσεων deep-tech στις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης και τις συνδεδεμένες χώρες. Το πρόγραμμα προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στις startups να λάβουν εξατομικευμένη επιτάχυνση, καθοδήγηση, καθώς και χρηματοδότηση χωρίς επιστροφή, υπηρεσίες και βραβεία συνολικής αξίας έως €1.125 εκατομμύρια για την υποστήριξη της ανάπτυξής τους.

Από την 1η Οκτωβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου 2024, θα πραγματοποιηθεί η Ανοιχτή Πρόσκληση για Νεοφυείς Επιχειρήσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε επιλέξιμες startups να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα EmpoWomen. Κατά τη διάρκεια της 2ης Ανοιχτής Πρόσκλησης, θα επιλεγούν 14 νεοφυείς επιχειρήσεις deep-tech με επικεφαλής γυναίκες.

Όλα τα σχετικά έγγραφα και οι φόρμες υποβολής είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα: https://empowomen.eu/open-call-programme-plan/.

Σχετικά με το Πρόγραμμα EmpoWomen

Το EmpoWomen είναι μια διετής πρωτοβουλία (2024-2025) που στοχεύει στην επιτάχυνση και υποστήριξη 25 νεοφυών επιχειρήσεων deep-tech με επικεφαλής γυναίκες από τις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης, τις πλέον απομακρυσμένες περιοχές και τις συνδεδεμένες χώρες. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει στις γυναίκες επιχειρηματίες τους απαραίτητους πόρους, καθοδήγηση και ευκαιρίες δικτύωσης, με στόχο να ξεπεράσει τα εμπόδια και να δημιουργήσει ένα πιο συμπεριληπτικό οικοσύστημα για επιχειρήσεις με ηγεσία από γυναίκες.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τέσσερις εταίρους του κοινοπρακτικού σχήματος – την SPLORO, μια συμβουλευτική εταιρεία καινοτομίας με έδρα την Ισπανία, την TechUkraine, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό και πλατφόρμα μέσων που γεφυρώνει το οικοσύστημα τεχνολογίας της Ουκρανίας με τον κόσμο, την Startup Wise Guys, έναν παγκόσμιο επιταχυντή, και την Business Angels Europe, την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Επενδυτών Αγγέλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα και τις οδηγίες υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε: https://empowomen.eu/.

Επικοινωνία:

praxi@praxinetwork.gr

 

Περισσότερα Νέα:

Matchmaking Event – SYSKEVASIA Expo 2024

Πράσινη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ιαπωνία 2025: Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων

Εστιάζοντας στην Καινοτομία κατά τη διάρκεια του Study Visit στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας smartHEALTH

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το InnoHealth Forum 2024 – Health Tech for Humanity