Κυβερνοασφάλεια & ΜμΕ: διαδικτυακό σεμινάριο [25 Ιαν. 2022]

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σας προσκαλεί στο διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την κυβερνοασφάλεια, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 15:00-17:00 (CET).

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Trade and Technology Council,  τη σύμπραξη για εμπορική συνεργασία μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α.

Το σεμινάριο θα είναι η πρώτη από μια σειρά εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν για ευρωπαϊκές και αμερικάνικες ΜμΕ και θα αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το σεμινάριο θα αποτελείται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση σχετικά με το πώς οι ΜμΕ μπορούν να αναγνωρίσουν το κυβερνοέγκλημα και τις online απειλές, πώς μπορούν να προστατευθούν από τους κινδύνους δραστηριοποίησης στο διαδίκτυο και πώς να κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ασφαλή στο διαδίκτυο. Στο δεύτερο μέρος, οι ΜμΕ θα είναι ευπρόσδεκτες να εξηγήσουν τις βασικές προσκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να προτείνουν τρόπους για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η πολιτική υποστήριξης για τις ΜμΕ.

Ο αριθμός συμμετεχόντων περιορίζεται στα 750 άτομα, με στόχο να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και να υπάρξει ισάξια εκπροσώπηση από Ευρώπη και Αμερική.

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση απαιτείται να συμπληρώσετε το συντομότερο δυνατό τη φόρμα εγγραφής.

Το σεμινάριο θα μεταδοθεί σε επτά διαφορετικές γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πολωνικά και ρουμάνικα.

Οι επιβεβαιωμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα σύνδεσμο πριν την ημερομηνία της εκδήλωσης. Θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του μαγνητοσκοπημένου εκπαιδευτικού σεμιναρίου και από όσους δεν λάβουν μέρος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση TTC-WG9@ec.europa.eu.

Τέλος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σάς προσκαλεί να λάβετε μέρος στην έρευνα για τις προσκλήσεις που αντιμετωπίζετε σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας.

Περισσότερα Νέα:

Invest to Innovate: Investors Networking Event στις 20 Ιουνίου.

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτησεων – Σύμβουλος Μεταφοράς Τεχνολογίας & Υποστήριξης Καινοτομίας στα Ιωάννινα

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ υποστηρίζει το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην υλοποίηση του προγράμματος ACES–STAR.

NET4SOCIETY – Μοναδικές Ιστορίες Επιτυχίας που Εμπνέουν!